Sup-retket-joensuu

VERKKOKAUPPA

SUP-LAHJAKORTIT:

OTA KAVERI MESSIIN 1+1 SUP-ALKEISKURSSI (JOENSUU)

85€

SUP-lautailu on parasta hyvässä seurassa, joten miksi et ottaisi kaveria tai puolisoa messiin? Samalla säästätte hinnassa!

SUP-HÖYTIÄISEN KANAVAN RETKI (JOENSUU)

69€

Seikkailunnälkäisille suosittelemme Höytiäisen kanavan retkeä. Kanava mutkittelee upeissa ja vaihtelevissa maisemissa kohti Pyhäselkää ja on kokonaiskestoltaan noin 10kilometriä.

SUP-KUUDEN SILLAN RETKI (JOENSUU)

55€

Kuuden sillan retkellä melomme SUP-laudoilla Pielisjokea Karsikosta Jokiasemalle asti ja näemme vedestä käsin kuusi erilaista Pielisjokea ylittävää siltaa.

SUP-ALKEISRETKI (JOENSUU)

45€

SUP-alkeisretkellä opit turvallisessa ympäristössä SUP-melonnan perusteet: laudalle nousun ja poistumisen, SUP-laudan ja melan käsittelyn, sekä melontatekniikoita polvillaan ja seisten.

Tutustu, tule testaamaan ja tilaa itsellesi maailman suosituin ja laadukkain Red Paddle Co SUP-lauta

KAUDEN 2019 SUP-LAUDAT:

Red Paddle co Ride 10’6″

SUP-LAUDAT JA OHEISTUOTTEET

€ 999.00

sis. alv 24%
Kysy lisätietoja

Tuotekuvaus

Jos voisit omistaa vain yhden Red Paddle Co-laudan, Ride 10’6” olisi se lauta, jota suosittelisimme sinulle – se on jo maailman suosituin ilmatäytteinen SUP.

Laudan suosio perustuu sen monipuolisuuteen. 10’6” Ride on suunniteltu kellumaan ja liukumaan helposti tasaisessa vedessä, ja laudan muodossa on juuri sopiva määrä kaartuvuutta, joka saa laudan surffaamaan pehmeästi ja ennakoitavasti aallossa, riippumatta siitä millainen suppaaja olet. Laudan 120mm/ 4.7” paksuus lisää laudan jäykkyyttä vaikuttamatta silti laudan kulkuun ja suorituskykyyn. Keulan cargo-kiinnitys viimeistelee tämän ikonisen paketin.

Käytämme tätä lautaa Joensuun ja Ruunaan SUP-koskenlaskuretkillä, koska olemme todenneet sen toimivan parhaiten koskiolosuhteissa.

Red Paddle co Ride 10’8″

SUP-LAUDAT JA OHEISTUOTTEET

€ 1049,00

sis. alv 24%
Kysy lisätietoja

Tuotekuvaus

Ride-perhe on valikoimamme monipuolisin lautamallisto, mutta olemme kuitenkin tunnistaneet isokokoisempien kuskien tarpeen lautaan, joka tarjoaa enemmän vakautta. Tässä 10’8” Ride astuu kuvaan.

Laudassa on kaikki samat ominaisuudet kuin 10’6”:ssa, mutta se on 863mm/ 34” mitoillaan kaksi tuumaa leveämpi ja tilavuudeltaan 56 litraa isompi, ja siksi vakaampi ajaa. 120mm/ 4.7” paksuus tuo lautaan lisää jäykkyyttä jo matalammilla ilmanpaineilla. Itse asiassa 10’8” Ride on 40% jäykempi kuin standardi 100mm/ 4” lauta samalla ilmanpaineella. Toinen 10’8”:n etu on, että voit ottaa helposti laudan kyytiin myös pienen matkustajan. Tästä syystä perhesuppaajat suosivat tätä isompaa Ridea pienempien sijaan.

Me käytämme Red Ride 10’8 lautaa aloittelijoilla ja isokokoisimmilla koskisuppaajilla. Tämä lauta on erittäin monipuolinen ja kestävä. Kiinteät ja kestävät evät mahdollistavat suppailun todella matalissakin paikoissa.

Red Paddle Co 11’0″ SPORT

SUP-LAUDAT JA OHEISTUOTTEET

€1 159,00

sis. alv 24%
Kysy lisätietoja

Tuotekuvaus

Siinä missä Ride-mallisto on SUP-lautojen perheauto, Sport on SUP-lautojen urheiluauto.

Sport on askel ylöspäin Ride-perheestä; se on suunniteltu tuomaan kokeneemmalle suppaajalle enemmän vauhtia ja dynaamista suorituskykyä. Sportin salaisuus on sen muotoilussa. Lauta on kapeampi kuin Ride-laudat, joten se leikkaa veden läpi puhtaammin. Pitkälinjaisempi keula tuo lautaan enemmän liukua. Tällä kaudella olemme tehneet Sportin kahdessa eri koossa.

11’0” on nopea pumpata ja upea tasaisen veden suorittaja. 12’6” puolestaan sopii paremmin pidemmille suppailumatkoille ja/ tai isokokoisemmille suppaajille. Molemmissa laudoissa on Red Paddle Co.:n patentoima, maksimijäykkyyden lautoihin tuova RSS-lattajärjestelmä.

Red Paddle Co 12’6″ SPORT

SUP-LAUDAT JA OHEISTUOTTEET

€1 249.00

sis. alv 24%
Kysy lisätietoja

Tuotekuvaus

Sport on askel ylöspäin Ride-perheestä; se on suunniteltu tuomaan kokeneemmalle suppaajalle enemmän vauhtia ja dynaamista suorituskykyä. Sportin salaisuus on sen muotoilussa. Sport on kapeampi kuin Ride-laudat, joten se leikkaa veden läpi puhtaammin. Pitkälinjaisempi keula tuo lautaan enemmän liukua. Tällä kaudella olemme tehneet Sportin kahdessa eri koossa.

12’6” sopii erinomaisesti pidemmille suppailumatkoille ja/ tai isokokoisemmille suppaajille. Molemmissa laudoissa on Red Paddle Co.:n patentoima, maksimijäykkyyden lautoihin tuova RSS-lattajärjestelmä.

Red Paddle Co 12’6″ Voyager MSL

SUP-LAUDAT JA OHEISTUOTTEET

€ 1 269,00

sis. alv 24%
Kysy lisätietoja

Tuotekuvaus

Suppailussa on kyse oman ympäristön tutkimisesta ja seikkailusta, jossa luonto tulee lähelle. Tähän tarkoitukseen sopii parhaiten Redin Voyager-mallisto.

Voyagerin lisätty paksuus ja kapasiteetti tekevät siitä superjäykän ja vakaan, joten lauta on täydellinen isokokoisemmille suppaajille ja matkasuppailuun. Voyagerin lisäpituus mahdollistaa vaikka lapsen istumisen laudalla samalla, kun itse suppailet. Jos suppailet yksin, voit pakata cargo-naruilla vaikka telttatarvikkeet mukaan ja suppailla telttailemaan.

Laudan pohjassa on irrotettava evä sekä keulassa evä, joka auttaa lautaa pysymään linjassa sivutuuliolosuhteissa. Lisäksi laudan peräosassa on kaksi sivuevää estämässä perän luisumista silloin, kun laudan päällä kuljetetaan tavaraa.

Red Paddle Co 13’2″ VOYAGER MSL

SUP-LAUDAT JA OHEISTUOTTEET

€ 1 299,00

sis. alv 24%
Kysy lisätietoja

Tuotekuvaus

Kenelle? Oman elämänsä seikkailijoille, jotka haluavat pakata matkaan täyden tarvikelaukun.

Seikkailut kutsuvat! 13’2” Voyager+ on ultimaattinen lauta seikkailusuppailuun.

13’2” Voyager on vauhdikas lauta, jossa on runsaasti tilavuutta, mutta vähemmän leveyttä. Lauta on suunniteltu kokeneille suppaajille. Cargo-kiinnitysnaruilla kiinnität tarvikelaukkusi tukevasti mukaan laudan eteen ja taakse. Laudan pinta kiinnitysnarujen alla on käsitelty siten, että laukut eivät pääse liukumaan.

Kuten 12’6” Voyagerissa myös 13’2”:ssa on laudan pohjassa irrotettava evä sekä keulassa evä, joka auttaa lautaa pysymään linjassa sivutuuliolosuhteissa. Lisäksi laudan peräosassa on kaksi sivuevää estämässä perän luisumista silloin, kun laudan päällä kuljetetaan tavaraa. Ja tietysti lauta tulee helposti liikultettavassa kuljetusrepussamme. Lähde seikkailulle!