Sup-TYHY joensuu

SUP TYHY-PÄIVÄ JOENSUUSSA

Tyhy-, Tyky- tai virkistyspäivä Joensuussa – SUP-lautailu käy ohjelmanumeroksi!

Järjestämme tyhy-päivien aktiviteetteja Joensuussa ja ympäri Pohjois-Karjalaa niin pienille kuin suurillekin organisaatioille!

Mitä SUP-lautailu voi tarjota työporukalle?

SUP-lautailu (Stand Up Paddling) on vesiliikuntamuoto, jossa melotaan surffilautaa suuremmalla laudalla. SUP-lautailu sopii erityisesti työhyvinvointi-päivien ohjelmaan, koska se on helposti haltuunotettava laji, joka sopii kaikille ihmisille riippumatta heidän liikuntataustastaan. Jos osaat ajaa polkupyörää, opit myös suppaamaan.

Tyhy-päivä Joensuussa - SUP-lautailu ohjelmanumeroksi

Meidän järjestämillä työhyvinvointi-päivillä Joensuussa on käynyt monenlaisia ja kokoisia porukoita. SUP-laudoilla kerralla mahtuu vesille 20 henkilöä. Voidaan toteuttaa suuremmallekin porukalle, kysy lisää! Koska SUP-lautailu on uudenlaista tasapainoa vaativaa liikuntaa, on uutta lajia harjoitellessa hyvä pitää pieniä taukoja. Pienemmällä ryhmäkoolla voimme pysähdellä nauttimaan maisemista rannoilla, isommissa ryhmissä tauot tulevat taas luonnostaan porukan koon vuoksi. SUP -harjoitteluun on mahdollista yhdistää myös muita liikunta-aktiviteetteja.

SUP-lautailussa yhdistyvät yhdessä tekeminen, itsensä ylittäminen ja rento vesillä hengailu.

Joensuun tyhy-päivillä kokoontumispaikkana pidetään yleensä SUP-keskustamme Hasanniemessä. Tarvittaessa SUP-seurueemme liikkuu myös ympäri Pohjois-Karjalaa osaksi teidän yrityksen päivää. Olemme järjestäneet työhyvinvointi-päivien ohjelmaa mm. Lykynlammella, Kolilla, Enossa, Rääkkylässä, Ilomantsissa, Lieksassa ja monissa muissa upeissa Pohjois-Karjalaisissa maisemissa.

Tutustu myös meidän uutuuteen – SUP + Saunalauttaan

SUP-lautailupaketin hinta tyhy-päivillä riippuu henkilömäärästä. Kurssin kesto on yleensä 2 tuntia.

Pyydä tarjous!

SUP-lautailupaketti tyhy-päivillä Joensuussa sisältää:

  • SUP-oppaan
  • SUP-lautailukoulutuksen
  • SUP-laudat
  • melat
  • kelluntaliivit
  • huippuhauskan päivän

Jos kaipaat ideoita tyhy-päivään Joensuussa, ole yhteydessä meihin. Suunnitellaan teille sopiva päivä vesillä!

OTA YHTEYTTÄ:

 

045 135 1454 (pisteen ollessa auki)

Lähetä viesti:

Lähetä vapaamuotoinen viesti, vastaamme siihen mahdollisimman nopeasti. SUP-kursseista ja tilausretkistä saat lisätietoa ottamalla meihin suoraan yhteyttä.

info@arctictrainers.fi

sup@erimover.com

Lahjakortteja retkille voit tilata verkkokaupastamme.