Sup-retket-joensuu

SUP-KURSSIT JA RETKET JOENSUUSSA

Joensuun SUP-mahdollisuudet

Joensuu on yksi Suomen parhaimmista paikoista harrastaa SUP-lautailua. Joensuun lähiympäristön monipuoliset vesistöt, joet ja kanavat mahdollistavat SUP-kurssien ja retkien järjestämisen monimuotoisessa ympäristössä. Arctic Trainers toi SUP-lautailun Joensuuhun ja alkoi järjestämään SUP-alkeiskursseja ja retkiä kesällä 2014.

Suppailukokemuksia on mahdollista hankkia Joensuussa Arctic Trainersin SUP Outdoor basic tunnin, Kuuden Sillan retkien, Höytiäisen kanavaseikkailun sekä SUP Joogan merkeissä. Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan tiedon Joensuun SUP-kursseista ja retkistä, sekä linkit varauskalenteriin, josta Joensuun SUP-kurssit ja retket on mahdollista varata ja maksaa ennakkoon.

Kesällä palvelemme sinua myös SUP-keskuksellamme Hasanniemessä osoitteessa Länsiviitta 2. SUP-keskukselta voit vuokrata lautoja, sekä ostaa retkiä ennakkoon ja lahjaksi.

SUP-keskus Joensuu

Selaile alaspäin tai klikkaa näistä linkeistä suoraan sinua kiinnostavaan kurssiin:

SUP OUTDOOR BASIC JOENSUUSSA

SUP HÖYTIÄISEN KANAVAN RETKI JOENSUUSSA

SUP KUUDEN SILLAN RETKI JOENSUUSSA

SUP-JOOGA

SUP KURSSIT RYHMILLE JA YRITYKSILLE JOENSUUSSA

SUP OUTDOOR BASIC
Loading...
SUP-HÖYTIÄISEN KANAVAN RETKI
Loading...
SUP-KUUDEN SILLAN RETKI
Loading...
SUP-JOOGA

SUP ryhmille ja yrityksille Joensuussa

Jos olet järjestämässä polttareita, synttäreitä, tyhy-päiviä Joensuussa tai etsit muuten vaan ryhmällesi sopivaa vesiliikuntamuotoa, voit varata Arctic Trainersilta SUP-kouluttajan ja SUP-laudat Joensuun lähiympäristöön. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle ja seurueellesi sopiva melontakurssi tai -retki. Lähdemme mielellämme mukaan mitä erikoisimpiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. SUP-lautailun ohella meidän on mahdollista tarjota myös muita maalla tehtäviä aktiviteetteja. Tapahtuman kesto voi vaihdella tunnista koko päivään ja järjestämme tarvittaessa mukaan myös eväät ja valokuvaajan.

Esimerkkejä tilaisuuksista, johon SUP-lautailu sopii mitä mainioimmin:

Tiimipäivät
Tyhy- ja tykypäivät
Asiakastilaisuudet
Syntymäpäivät, polttarit ja muut merkkipäivät
Yksityiskurssit
Kaveriporukat
Aktiviteetit erityisryhmille (lapset, liikuntarajoitteiset jne.)

Lue lisää ryhmille tarjoamistamme palveluista:

SUP+Saunalautta (Uutuus!)
SUP-lautailu tyhy-päivillä Joensuussa
SUP-lautailu polttareissa Joensuussa

Tarjouksen omalle ryhmällesi saat ottamalla yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin muihinkin kysymyksiin SUP-lautailuun, välineisiin ja kursseihimme liittyen.

OTA YHTEYTTÄ:

 

045 135 1454 (Pisteen ollessa auki)

info[at]arctictrainers.fi