Sup-retket-joensuu

SUP-POLTTARIT JOENSUUSSA

Polttarit Joensuussa – SUP-lautailu ohjelmanumeroksi?

Joensuu on jokien ja järvien kaupunki, jota kannattaa ehdottomasti käyttää hyödyksi polttariohjelmaa suunnitellessa. Haluatteko te tulevan morsiamen tai sulhasen polttaripäivään aktiviteetin, jota muistellaan vielä pitkään häiden jälkeenkin?

Mitä SUP-polttarit Joensuussa pitää sisällään?

Polttariretki SUP-laudoilla voidaan järjestää mihin päin Joensuuta tai lähikuntia tahansa. SUP-lautoja meillä on käytettävänä parisenkymmentä, eli vesille mahtuu kerralla isompikin porukka.

Retki alkaa varusteiden vaihdolla. Kelistä riippuen puemme uikkareiden päälle joko märkäpuvut tai pelkät kelluntaliivit. Ensimmäiset laudan- ja melankäsittelyharjoitukset tehdään kuivalla maalla, jonka jälkeen päästään porukalla vesille melontalenkille. Polttariretkillä keskitytään kikkailuun, temppuihin ja vesihauskanpitoon normaaliretkiä enemmän. Reissun aikana pidämme tarvittavan määrän melontataukoja parhaissa maisemapaikoissa Pyhäselällä tai Pielisjoella. Loppumatkasta SUP-ohjaajamme pitää kelistä riippumatta huolen siitä, että polttarisankari pääsee uimaan. Olipa huhtikuu tai suomalainen peruskesä (+10 C juhannuksena) saa polttarisankari nauttia Pielisjoen tai Pyhäselän syleilystä.

Polttarit Joensuu - Sup-lautailu

Polttariretket aloitetaan useimmiten Joensuun SUP-keskukselta Jokiaseman viereltä. Paikka sijaitsee noin 2 km kävelymatkan päässä Joensuun torilta. Mikäli Joensuun keskusta ei sovi polttareiden viettopaikaksi, tulemme lautojen ja välineiden kanssa huippuhauskan polttaripäivän vuoksi mihin tahansa Pohjois-Karjalassa.

Hyvällä pelisilmällä varustettu ja rentoa huumoria heittävä Arctic Trainersin SUP-opas on mukana koko reissun ajan. Polttariretkillä oppaamme aiheuttavat sopivasti hämmennystä ja yllätyksellisiä tilanteita (varsinkin polttarisankarille) mutta turvallisuudesta emme tingi.

Tutustu myös meidän uutuuteen – SUP + Saunalauttaan

Jos SUP-polttariretki alkaa meidän SUP-keskukselta voimme tarjota esimerkiksi tällaisen paketin:

KESTO: 2 tuntia
HINTA: Pyydä tarjous
LÄHTÖ: SUP-keskukselta (lähtöihin muualta tulee pieni kilometrikorvaus lisää)

SUP-polttaripaketin hinta Joensuussa sisältää:

  • SUP-oppaan
  • koulutuksen SUP-lautojen käyttöön
  • SUP-laudat
  • melat
  • kelluntaliivit
  • märkäpuvut
  • huippuhauskan päivän

Jos kaipaat polttari-ideoita Joensuussa, kannattaa olla yhteydessä meihin. Voimme porukalla suunnitella ikimuistoisen parituntisen koko porukalle.

045 135 1454 (pisteen ollessa auki)

Lähetä viesti:

Lähetä vapaamuotoinen viesti, vastaamme siihen mahdollisimman nopeasti. SUP-kursseista ja tilausretkistä saat lisätietoa ottamalla meihin suoraan yhteyttä.

info@arctictrainers.fi

sup@erimover.com

Lahjakortteja retkille voit tilata verkkokaupastamme.