UUTUUS! SUP Jooga

29€ / hlö
Kesto 1h
Lähtö sekä paluu SUP keskukselle.

Ehdot:
– Minimiosallistujamäärä kurssilla on 3hlö. Mikäli minimimäärä ei täyty, siirtyy kurssi toiseen ajankohtaan. Tässä tapauksessa ilmoitamme kurssin siirtymisestä ilmoittautuneille. Jos haluat varmistaa kurssin toteutumisen, houkkuttele myös ystäväsi mukaan!

– Kursseissa noudatamme säävarausta. Sade tai tuuli ei kuitenkaan ole este suppailulle.
Kurssin siirtymisen toiseen ajankohtaan määrittää palvelua tuottava taho. Tässä tapauksessa ilmoitamme kurssin siirtymisestä ilmoittautuneille.
– Varusteet; laudat, melat, kelluntaliivit ja karkuremmit sisältyvät kurssin hintaan.
– Osallistun kurssille omasta tahdostani.
– Kurssille osallistuja vastaa itse omista voimassaolevista vakuutuksistaan.

SUP-Jooga-tunti on rauhallinen ja miellyttävä tunti, joka koostuu SUP-laudan päällä tehtävistä kehonhallinta-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoituksista. Tunti päätetään lyhyeen loppurentoutukseen. Lattiatasossa tehtävään lihaskuntotreeniin verrattuna SUP-laudan päällä treenaaminen mahdollistaa tehokkaamman harjoitteluympäristön: jokaisen liikkeen yhteydessä joudut tasapainottamaan kehoa ja käyttämään syviä lihaksia asennon hallitsemiseksi! Tunnilla edetään rauhallisesti eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta.

Varauduthan tunnille säänmukaisella kevyellä ja joustavalla liikuntavarustuksella.

HUOM! Jos ostat tämän lahjaksi, niin muista klikata ”Lataa tiedosto” kohdasta kuittisivulta, jotta saat ladattua itsellesi maksuttoman PDF-lahjakortin. SUP-tunnille osallistuttaessa tulee lahjakortin lisäksi esittää myös sähköpostiin tuleva kuitti. Tulosta siis kuitti ja lahjakortti lahjan saajalle.