Suomen suurin riippumaton hyvinvointi- ja liikuntapalveluita tarjoava yritys Erimover laajenee Pohjois-Karjalaan ostamalla Arctic Trainersin liiketoiminnan. Arctic Trainers on Joensuussa toimiva, laadukkaiden liikuntapalveluiden tuottaja, joka on erikoistunut SUP -elämysretkiin.

“Olen jo pidemmän aikaa halunnut keskittyä CrossFit -saliimme ja jopa harkinnut Arctic Trainersin liiketoiminnan lakkauttamista. Molemmilla yrityksillä SUP -liiketoiminta on maan parhaimmistoa ja samalla tiedän, että Erimover pystyy tuomaan alueelle myös merkittävästi laajempaa tarjontaa, kertoo yrittäjä ja Arctic Trainersin entinen omistaja Jarmo Laine.

”Arctic Trainers on erittäin laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita suunnitteleva ja tuottava yritys Pohjois-Karjalassa, jossa Erimoverilla ei ole aikaisemmin ollut vahvaa läsnäoloa. Arctic Trainersin liittyminen Erimover -perheeseen mahdollistaa palvelukokonaisuutemme tuomista uudelle maantieteelliselle alueelle. Suurkiitokset Jarmo Laineelle esimerkillisesti hoidetusta liiketoiminnasta”, sanoo Erimoverin konsernijohtaja, Joakim Berndtsson.

Erimover tarjoaa SUP-lautojen vuokrausta, kursseja ja tunteja myös Helsingissä, Porvoossa sekä Vierumäellä. Kätevästi liikkuva SUP kärrymme mahdollistaa myös suppailun juuri sinulle parhaassa lokaatiossa!

Tutustu palveluihimme lisää > Erimover® ja Erimover® Summer SUP