/Verkkokauppa
Verkkokauppa 2017-12-02T16:25:32+00:00
Sup-retket-joensuu

VERKKOKAUPPA

SUP-LAHJAKORTIT:

OTA KAVERI MESSIIN 1+1 SUP-ALKEISKURSSI (JOENSUU)

85€

SUP-lautailu on parasta hyvässä seurassa, joten miksi et ottaisi kaveria tai puolisoa messiin? Samalla säästätte hinnassa!

Osta 1+1 SUP-alkeiskurssi
SUP-HÖYTIÄISEN KANAVAN RETKI (JOENSUU)

69€

Seikkailunnälkäisille suosittelemme Höytiäisen kanavan retkeä. Kanava mutkittelee upeissa ja vaihtelevissa maisemissa kohti Pyhäselkää ja on kokonaiskestoltaan noin 10kilometriä.

OSTA SUP-Höytiäisen kanavan retki
SUP-KUUDEN SILLAN RETKI (JOENSUU)

55€

Kuuden sillan retkellä melomme SUP-laudoilla Pielisjokea Karsikosta Jokiasemalle asti ja näemme vedestä käsin kuusi erilaista Pielisjokea ylittävää siltaa.

OSTA SUP-KUUDEN SILLAN RETKI
SUP-ALKEISRETKI (JOENSUU)

45€

SUP-alkeisretkellä opit turvallisessa ympäristössä SUP-melonnan perusteet: laudalle nousun ja poistumisen, SUP-laudan ja melan käsittelyn, sekä melontatekniikoita polvillaan ja seisten.

OSTA SUP-ALKEISRETKI

SUP-LAUDAT:

Red Paddle co Ride 10’6″ (paketti)

SUP-LAUDAT JA OHEISTUOTTEET

€1,150.00

sis. alv 24%
Osta nyt

Tuotekuvaus

Jos valitset SUP-lautaa mahdollisimman monipuoliseen käyttöön, Ride 10’6” olisi se lauta, jota suosittelemme sinulle – se on jo maailman suosituin ilmatäytteinen SUP. Laudan suosio perustuu sen monipuolisuuteen. 10’6” Ride on suunniteltu kellumaan ja liukumaan helposti tasaisessa vedessä, ja laudan muodossa on juuri sopiva määrä kaartuvuutta, joka saa laudan surffaamaan pehmeästi ja ennakoitavasti aallossa, riippumatta siitä millainen suppaaja olet. Tsekkaa lisätiedot verkkokaupastamme.

Red Paddle co Ride 10’8″ (paketti)

SUP-LAUDAT JA OHEISTUOTTEET

€1,199.00

sis. alv 24%
Osta nyt

Tuotekuvaus

Red Paddle co Ride 10’8″ (paketti) Kenelle? Isokokoisemmille ja perhesuppaajille. Samanlainen lauta löytyy vuokrattavaksi ja testattavaksi SUP-keskukseltamme Joensuusta aina kun se ei ole koskien kuohuissa tai iloisen perheen kanssa kesäpäivän vietossa.

Ride-perhe on valikoimamme monipuolisin lautamallisto, mutta Red on kuitenkin tunnistanut isokokoisempien kuskien tarpeen lautaan, joka tarjoaa enemmän vakautta. Tässä 10’8” Ride astuu kuvaan.

Laudassa on kaikki samat ominaisuudet kuin Ride 10’6”:ssa, mutta se on 86,3cm / 34” mitoillaan kaksi tuumaa leveämpi ja tilavuudeltaan 56 litraa isompi, ja siksi vakaampi meloa. 12cm / 4.7” paksuus tuo lautaan lisää jäykkyyttä jo matalammilla ilmanpaineilla. Toinen 10’8”:n etu on, että voit ottaa helposti laudan kyytiin myös pienen matkustajan. Tästä syystä perhesuppaajat suosivat tätä isompaa Ridea pienempien sijaan. Katso lisätiedot verkkokaupastamme.

Red Paddle Co 11’0″ SPORT (paketti)

SUP-LAUDAT JA OHEISTUOTTEET

€1,349.00

sis. alv 24%
Osta nyt

Tuotekuvaus

Siinä missä Red Ride-mallisto on SUP-lautojen perheauto, Sport on SUP-lautojen urheiluauto. Samanlainen lauta löytyy vuokrattavaksi ja testattavaksi SUP-keskukselta Joensuusta aina kun se ei ole meidän SUP-oppaiden tai muiden teräskuntoisten SUP-lautailijoiden kovassa käytössä vesillä.

Sport on askel ylöspäin Ride-perheestä; se on suunniteltu tuomaan kokeneemmalle suppaajalle enemmän vauhtia ja dynaamista suorituskykyä. Sportin salaisuus on sen muotoilussa. Lauta on kapeampi kuin Ride-laudat, joten se leikkaa veden läpi puhtaammin. Pitkälinjaisempi keula tuo lautaan enemmän liukua. Katso lisätiedot verkkokaupastamme.

Red Paddle Co 12’6″ SPORT (paketti)

SUP-LAUDAT JA OHEISTUOTTEET

€1,429.00

sis. alv 24%
Osta nyt

Tuotekuvaus

Siinä missä Red Ride-mallisto on SUP-lautojen perheauto, Sport on SUP-lautojen urheiluauto. Ja 12’6″ SPORT on erittäin hyvä lauta hieman kookkaammille SUP-lautailijoille tai jos haluat pitää vaikkapa koiraa mukana SUP-lautaillessa. Lauta liukuu hyvin jopa 150 kg kuormituksen kanssa.

Sport on askel ylöspäin Ride-perheestä; se on suunniteltu tuomaan kokeneemmalle suppaajalle enemmän vauhtia ja dynaamista suorituskykyä. Sportin salaisuus on sen muotoilussa. Lauta on kapeampi kuin Ride-laudat, joten se leikkaa veden läpi puhtaammin. Pitkälinjaisempi keula tuo lautaan enemmän liukua. Lisätiedot verkkokaupastamme.

Red Paddle Co 12’6″ EXPLORER (paketti)

SUP-LAUDAT JA OHEISTUOTTEET

€1,469.00

sis. alv 24%
Osta nyt

Tuotekuvaus

Suppailussa on kyse oman ympäristön tutkimisesta ja seikkailusta, jossa luonto tulee lähelle. Tähän tarkoitukseen sopii parhaiten Redin Explorer-mallisto.

Explorerin lisätty paksuus ja tilavuus tekevät siitä superjäykän ja vakaan, joten lauta on täydellinen isokokoisemmille suppaajille ja matkasuppailuun. Explorerin lisäpituus mahdollistaa vaikka lapsen istumisen laudalla samalla, kun itse suppailet. Jos suppailet yksin, voit pakata cargo-naruilla vaikka telttatarvikkeet mukaan ja suppailla telttailemaan. Katso lisätiedot verkkokaupastamme.

Red Paddle Co 13’2″ EXPLORER (paketti)

SUP-LAUDAT JA OHEISTUOTTEET

€1,499.00

sis. alv 24%
Osta nyt

Tuotekuvaus

Seikkailut kutsuvat! 13’2” Explorer+ on ultimaattinen lauta seikkailusuppailuun. Samanlainen lauta löytyy testattavana ja vuokrattavana SUP-keskukseltamme Joensuussa kesäkaudella 2017, aina kun se ei ole jonkun mukana seikkailemassa.

13’2” Explorer on vauhdikas lauta, jossa on runsaasti tilavuutta, mutta vähemmän leveyttä. Lauta on suunniteltu kokeneille suppaajille. Cargo-kiinnitysnaruilla kiinnität tarvikelaukkusi tukevasti mukaan laudan eteen ja taakse. Laudan pinta kiinnitysnarujen alla on käsitelty siten, että laukut eivät pääse liukumaan. Katso lisätiedot verkkokaupastamme.