//SUP Tyhy-päivä Joensuussa
SUP Tyhy-päivä Joensuussa 2017-03-25T09:28:23+00:00
Sup-TYHY joensuu

SUP TYHY-PÄIVÄ JOENSUUSSA

Tyhy-, Tyky- tai virkistyspäivä Joensuussa – SUP-lautailu käy ohjelmanumeroksi!

Järjestämme tyhy-päivien aktiviteetteja Joensuussa mielellämme niin pienille kuin suurillekin Pohjois-Karjalaisille organisaatioille!

Mitä SUP-lautailu voi tarjota työporukalle?

SUP-lautailu (stand up paddling) on uusi vesiliikuntamuoto, jossa melotaan suurella, tasapainoisella surffilaudalla seisaaltaan. SUP-lautailu sopii erityisesti työhyvinvointi-päivien ohjelmaan, koska se on helposti haltuunotettava laji, joka sopii kaikille ihmisille riippumatta heidän liikuntataustastaan. Jos osaat ajaa polkupyörää, opit myös suppaamaan. SUP-lautailu on todennäköisesti uusi kokemus koko porukalle, joten kukaan ei pääse keulimaan taidoillaan, vaan kaikki ovat samalla tasolla.

Tyhy-päivä Joensuussa - SUP-lautailu ohjelmanumeroksi

Meidän järjestämillä työhyvinvointi-päivillä Joensuussa on käynyt porukoita, joiden henkilömäärä on vaihdellut viidestä kolmeenkymmeneen. Maksimikapasiteettimme SUP-lautailussa kesälle 2017 on 40 henkeä, tällöin 20 henkeä olisi kerrallaan laudoilla ja 20 henkeä toisessa aktiviteetissa. Koska SUP-lautailu on uudenlaista tasapainoa vaativaa liikuntaa, on uutta lajia harjoitellessa hyvä pitää pieniä taukoja. Pienellä ryhmäkoolla voimme pysähdellä nauttimaan maisemista rannoilla, isommissa ryhmissä tauot tulevat taas luonnostaan porukan koon vuoksi.

Vesiteemaisia työhyvinvointi-päiviä voimme järjestää Joensuussa myös isommillekin ryhmille. Esimerkiksi kesällä 2016 eräs organisaatio tilasi meiltä tyhy-päivän Joensuussa 65 hengelle. SUP-lautailun lisäksi päivän ohjelmaan kuului kajakkimelontaa, koskenlaskukumivene ja kirkkoveneitä. Saimme siis koko porukan kerralla vesille testaamaan eri lajeja. Kesällä 2017 voimme tarjota TYH-aktiviteetteja maksimissaan 100 hengen ryhmille.

SUP-lautailussa yhdistyvät yhdessä tekeminen, itsensä ylittäminen ja rento vesillä hengailu.

Joensuun tyhy-päivillä kokoontumispaikkana pidetään yleensä SUP-keskustamme Hasanniemessä. Yli 20 hengen seurueilla aloituspaikkana toimii Linnunlahden uimaranta. Tarvittaessa SUP-seurueemme liikkuu myös ympäri Pohjois-Karjalaa osaksi teidän yrityksen päivää. Olemme järjestäneet työhyvinvointi-päivien ohjelmaa mm. Lykynlammella, Lehmo Cuisinella ja Kuoringalla.

SUP-lautailupaketin hinta tyhy-päivillä riippuu henkilömäärästä. Kurssin kesto on yleensä 2 tuntia.

3-5 hlö: 45€ / hlö
6-10 hlö: 37€ / hlö
11-20 hlö: 34€ / hlö
21+ hlö: 30€ / hlö

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10%.

SUP-lautailupaketti tyhy-päivillä Joensuussa sisältää:

  • SUP-oppaan
  • SUP-lautailukoulutuksen
  • SUP-laudat
  • melat
  • kelluntaliivit
  • huippuhauskan päivän

Jos kaipaat ideoita tyhy-päivään Joensuussa, ole yhteydessä meihin. Suunnitellaan teille sopiva päivä vesillä!

OTA YHTEYTTÄ:

Jarmo Laine

SUP-lautailukouluttaja, Joensuu

040 751 3042 jarmo[at]arctictrainers.fi