Sup-TYHY joensuu

SUP TYHY-PÄIVÄ JOENSUUSSA

Tyhy-, Tyky- tai virkistyspäivä Joensuussa – SUP-lautailu käy ohjelmanumeroksi!

Järjestämme tyhy-päivien aktiviteetteja Joensuussa ja ympäri Pohjois-Karjalaa niin pienille kuin suurillekin organisaatioille!

Mitä SUP-lautailu voi tarjota työporukalle?

SUP-lautailu (stand up paddling) on vesiliikuntamuoto, jossa melotaan suurella, tasapainoisella surffilaudalla seisaaltaan. SUP-lautailu sopii erityisesti työhyvinvointi-päivien ohjelmaan, koska se on helposti haltuunotettava laji, joka sopii kaikille ihmisille riippumatta heidän liikuntataustastaan. Jos osaat ajaa polkupyörää, opit myös suppaamaan.

Tyhy-päivä Joensuussa - SUP-lautailu ohjelmanumeroksi

Meidän järjestämillä työhyvinvointi-päivillä Joensuussa on käynyt monenlaisia ja kokoisia porukoita. SUP-laudoilla kerralla mahtuu vesille 25 henkilöä tai 40 henkilöä siten että osa porukasta on rannalla toisessa aktiviteetissa. Koska SUP-lautailu on uudenlaista tasapainoa vaativaa liikuntaa, on uutta lajia harjoitellessa hyvä pitää pieniä taukoja. Pienemmällä ryhmäkoolla voimme pysähdellä nauttimaan maisemista rannoilla, isommissa ryhmissä tauot tulevat taas luonnostaan porukan koon vuoksi.

Monipuolisia työhyvinvointi-päiviä voimme järjestää Joensuussa myös isommillekin ryhmille. SUP-lautailun lisäksi päivän ohjelmaan voi kuulua maalla tehtäviä liikunnallisia ja yhteistyötä vahvistavia rastitehtäviä. Kesäisin voimme tarjota TYHY-aktiviteetteja maksimissaan 100 hengen ryhmille. Klikkaa tästä tutustuaksesi yli 20 hengen ryhmien esitteeseen.

SUP-lautailussa yhdistyvät yhdessä tekeminen, itsensä ylittäminen ja rento vesillä hengailu.

Joensuun tyhy-päivillä kokoontumispaikkana pidetään yleensä SUP-keskustamme Hasanniemessä. Tarvittaessa SUP-seurueemme liikkuu myös ympäri Pohjois-Karjalaa osaksi teidän yrityksen päivää. Olemme järjestäneet työhyvinvointi-päivien ohjelmaa mm. Lykynlammella, Kolilla, Enossa, Rääkkylässä, Ilomantsissa, Lieksassa ja monissa muissa upeissa Pohjois-Karjalaisissa maisemissa.

Tutustu myös meidän uutuuteen – SUP+Saunalauttaan

SUP-lautailupaketin hinta tyhy-päivillä riippuu henkilömäärästä. Kurssin kesto on yleensä 2 tuntia.

3-5 hlö: 45€ / hlö
6-10 hlö: 37€ / hlö
11-20 hlö: 34€ / hlö
21+ hlö: 30€ / hlö

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10%.

SUP-lautailupaketti tyhy-päivillä Joensuussa sisältää:

  • SUP-oppaan
  • SUP-lautailukoulutuksen
  • SUP-laudat
  • melat
  • kelluntaliivit
  • huippuhauskan päivän

Jos kaipaat ideoita tyhy-päivään Joensuussa, ole yhteydessä meihin. Suunnitellaan teille sopiva päivä vesillä!

OTA YHTEYTTÄ:

Arctic Trainers SUP-team

045 135 1454  info[at]arctictrainers.fi