Home/SUP-Lautailu/SUP Joensuu
SUP Joensuu 2016-12-08T13:39:13+00:00
Sup-retket-joensuu

SUP-KURSSIT JA RETKET JOENSUUSSA

Joensuun SUP-mahdollisuudet

Joensuu on yksi Suomen parhaimmista paikoista harrastaa SUP-lautailua. Joensuun lähiympäristön monipuoliset vesistöt, joet ja kanavat mahdollistavat SUP-kurssien ja retkien järjestämisen monimuotoisessa ympäristössä. Arctic Trainers toi SUP-lautailun Joensuuhun ja alkoi järjestämään SUP-alkeiskursseja ja retkiä kesällä 2014.

Kesällä 2017 SUP-kokemuksia on mahdollista hankkia Joensuussa Arctic Trainersin SUP-alkeisretkien, Kuuden Sillan retkien ja Höytiäisen kanavaseikkailun muodossa. Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan tiedon Joensuun SUP-kursseista ja retkistä, sekä linkit varauskalenteriin ja verkkokauppaan, josta Joensuun SUP-kurssit ja retket on mahdollista varata ja maksaa ennakkoon.

Kesällä palvelemme sinua myös SUP-keskuksellamme Hasanniemessä osoitteessa Länsiviitta 1. SUP-keskukselta voit vuokrata lautoja, sekä ostaa retkiä ennakkoon ja lahjaksi.

SUP-keskuksemme on auki touko-elokuussa
maanantaista perjantaihin 15-20
lauantaina ja sunnuntaina 10-18

SUP-keskus Joensuu

Selaile alaspäin tai klikkaa näistä linkeistä suoraan sinua kiinnostavaan kurssiin:

SUP ALKEISRETKI JOENSUUSSA

SUP HÖYTIÄISEN KANAVAN RETKI JOENSUUSSA

SUP KUUDEN SILLAN RETKI JOENSUUSSA

SUP-FITNESS JOENSUUSSA

SUP KURSSIT RYHMILLE JA YRITYKSILLE JOENSUUSSA

SUP-ALKEISRETKI

SUP-alkeet ja melontaretki

SUP-alkeisretkellä opit turvallisessa ympäristössä SUP-melonnan perusteet: laudalle nousun ja poistumisen, SUP-laudan ja melan käsittelyn, sekä melontatekniikoita polvillaan ja seisten. Suppailemaan oppii vain vesillä, joten teemme myös melontalenkin jonka aikana asiat hahmottuvat ja teoria muuttuu käytännöksi. Kurssin jälkeen olet valmis melomaan itsenäisesti tai osallistumaan pidemmille SUP-retkillemme.

Mitä mukaan SUP-alkeisretkelle?

Juotavaa, säänmukaiset urheiluvaatteet, sekä vaihtovaatteet (kastuminen on mahdollista ja kuumana kesäpäivänä jopa kannustettavaa). Arvotavarat, reput ja vaihtovaatteet on mahdollista jättää lukittuun tilaan kurssipaikalla.

KESTO: 2 tuntia
HINTA: 48 € / hlö tai 89 € / 2 hlö! (hinta sisältää kaikki tarvittavat varusteet)
MAKSU: Kurssimaksu suoritetaan verkkokauppamme kautta tai erikseen sovittuna käteisellä paikanpäällä. Meillä käyvät myös Smartum Liikuntasetelit!
RYHMÄT: Kurssit pidetään 1-15 hengen pienryhmissä. Näin säilytämme parhaan mahdollisen tason opetuksessamme ja takaamme jokaiselle riittävästi henkilökohtaista ohjausta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kurssit täyttyvät nopeasti, joten varaa paikkasi ajoissa!
MUUTA HUOMIOITAVAA: Kursseillamme on säävaraus. Jos kurssin ajankohtana on sellainen sää, jonka katsomme vaarantavan SUP-lautailun turvallisuuden, kurssi perutaan ja voitte valita uuden osallistumisajankohdan.

MÄRKÄPUKU: Märkäpukuja ja neopreenisiä kenkiä on lainattavana viileällä kelillä ilman lisämaksua.

KURSSIPAIKKA: Kokoonnumme aluksi SUP-keskuksemme eteen, osoitteeseen Länsiviitta 1 (200m Jokiasemalta joenvartta keskustaan päin). Lähdemme suoraan keskuksen pihasta vesille. Autoille on hyvin tilaa kokoontumispaikalla.

VARAA SUP-ALKEISRETKI
SUP-HÖYTIÄISEN KANAVAN RETKI

SUP Höytiäisen kanavan retki

Höytiäisen kanavan retki starttaa Häikänniemen virkistysalueelta Puntarikoskelta. Melomme aluksi Häikänniemestä Höytiäistä pitkin Puntarikosken voimalaitokselle, jossa pidämme ensimmäisen tauon. Voimalaitoksella veden pinta
putoaa noin 10 metriä ja kuljemme pienen matkan jalkaisin Höytiäisen kanavalle. Kanava mutkittelee upeissa ja vaihtelevissa maisemissa kohti Pyhäselkää ja pidämme matkan aikana useamman tauon rannoilla, sekä laudoilla istuskellen.. Juuri ennen Pyhäselälle tuloa koukkaamme Marjalan kanavalle, jossa on myös retken päätepiste.

Aikaisempi kokemus SUP-lautailusta on suositeltava, sillä melontaa tulee yhteensä noin 10 kilometriä ja retken kesto taukoineen on noin 4 tuntia.

KESTO: 5 tuntia
HINTA: 69 € / hlö
ILMOITTAUTUMINEN: Katso kurssipäivät ja ilmoittaudu tällä sivulla!
MAKSU: Kurssimaksu suoritetaan verkkokaupassamme tai erikseen sovittuna käteisellä paikanpäällä. Meillä käyvät myös Smartum Liikuntasetelit!
RYHMÄT: Retket tehdään 1-7 henkilön pienryhmissä. Näin säilytämme parhaan mahdollisen tason opetuksessamme ja takaamme jokaiselle riittävästi henkilökohtaista ohjausta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kurssit täyttyvät nopeasti, joten varaa paikkasi ajoissa!
SÄÄVARAUS: Kursseillamme on säävaraus. Jos kurssin ajankohtana on sellainen sää, jonka katsomme vaarantavan SUP-lautailun turvallisuuden, kurssi perutaan ja voitte valita uuden osallistumisajankohdan tai halutessanne saatte rahat takaisin.
MÄRKÄPUKU: Märkäpukuja ja neopreenisiä kenkiä on lainattavana viileällä kelillä ilman lisämaksua.

KOKOONTUMISPAIKKA: Kokoonnumme aluksi SUP-keskuksellemme Hasanniemeen, jossa retki maksetaan ja tämän jälkeen valitsemme jokaiselle sopivat varusteet (märkäpuvut, neopreeniset kengät, kelluntaliivit, kuivakassit, melat ja laudat).  Ylimääräiset tavarat jätämme SUP-keskukselle ja sen jälkeen hyppäämme yhteiskuljetuksen vietäväksi kohti retken aloituspistettä Häikänniemessä. Retken jälkeen palaamme autolla takaisin SUP-keskukselle Hasanniemeen.

MITÄ MUKAAN: Höytiäisen kanavaretken kokonaiskesto varustautumisien ja kuljetusten kanssa on noin 5 tuntia. Kannattaa varata mukaan reilusti evästä ja juotavaa. Esimerkiksi muutama eväsleipä, proteiinipatukka, hedelmä ja 1-2 litraa vettä riittää jo aika pitkälle.  SUP-keskuksella on myynnissä myös virvokejuomia mukaan otettavaksi.

VARAA SUP-HÖYTIÄISEN KANAVAN RETKI
SUP-KUUDEN SILLAN RETKI

SUP Kuuden sillan retki

Kuuden sillan retkellä melomme SUP-laudoilla Pielisjokea Karsikosta SUP-keskuksellemme Hasanniemeen asti ja näemme vedestä käsin kuusi erilaista Pielisjokea ylittävää siltaa. Kokoonnumme aluksi SUP-keskuksellamme Hasanniemessä, josta siirrymme yhteiskurjetuksella retken aloituspisteeseen Karsikkoon. Aluksi kertaamme SUP-melonnan perusteet rannalla ja sen jälkeen siirrymme virran vietäväksi.

Matkan varrella on ajoittain voimakkaasti virtaavia paikkoja, kuten Ilosaaren kohdalla oleva koski, joten retki soveltuu parhaiten vettä pelkäämättömille. Retki on kuitenkin mahdollista tehdä ilman aikaisempaa kokemusta SUP-melonnasta ja Ilosaaren koski on mahdollista kiertää myös kävellen.

KESTO: 3 tuntia
HINTA: 55 € / hlö
ILMOITTAUTUMINEN: Katso kurssipäivät ja ilmoittaudu tällä sivulla!
MAKSU: Kurssimaksu suoritetaan verkkokauppamme kautta tai erikseen sovittuna käteisellä paikanpäällä. Meillä käyvät myös Smartum Liikuntasetelit!
RYHMÄT: Retket tehdään 1-7 henkilön pienryhmissä. Näin säilytämme parhaan mahdollisen tason opetuksessamme ja takaamme jokaiselle riittävästi henkilökohtaista ohjausta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kurssit täyttyvät nopeasti, joten varaa paikkasi ajoissa!
SÄÄVARAUS: Kursseillamme on säävaraus. Jos kurssin ajankohtana on sellainen sää, jonka katsomme vaarantavan SUP-lautailun turvallisuuden, kurssi perutaan ja voitte valita uuden osallistumisajankohdan tai halutessanne saatte rahat takaisin.

MÄRKÄPUKU: Märkäpukuja ja neopreenisiä kenkiä on lainattavana viileällä kelillä ilman lisämaksua.

KOKOONTUMISPAIKKA: Kokoonnumme aluksi SUP-keskuksellemme Hasanniemeen, jossa retki maksetaan ja tämän jälkeen valitsemme jokaiselle sopivat varusteet (märkäpuvut, neopreeniset kengät, kelluntaliivit, kuivakassit, melat ja laudat).  Ylimääräiset tavarat jätämme SUP-keskukselle ja sen jälkeen hyppäämme yhteiskuljetuksen vietäväksi kohti retken aloituspistettä Karsikossa. Kannattaa varata pieni määrä käteistä mukaan, sillä pidämme matkalla muutaman tauon ja samalla on mahdollista käydä esimerkiksi jäätelöllä.

VARAA SUP-KUUDEN SILLAN RETKI
SUP-FITNESS

SUP-Fitness

Treenaaminen SUP-laudan päällä on hauskaa ja tsaikedeelisen tehokasta. SUP-fitness -tunneilla melotaan alkulämmittelyksi noin 10-15 minuuttia, jonka jälkeen ankkuroidutaan Linnunlahdelle itse harjoitusta varten. SUP-fitness -tunnille voi osallistua kaikentasoiset liikkujat, jotka haluavat kokeilla hieman erilaisempaa treeniä. Sykettä nostava SUP-fitness kehittää eritoten tasapainoa, voimaa ja keskivartalon lihaksia. Vetten päällä tehty lihaskuntoharjoitus on myös mahtava elämys, joka kannattaa jakaa ystävien kesken.

Suosittelemme SUP-alkeiskurssin käymistä ennen SUP-fitnessiin osallistumista.

KESTO: 1 tunti
HINTA: 25€
ILMOITTAUTUMINEN: Katso kurssipäivät ja ilmoittaudu tällä sivulla!
KURSSIMAKSU: Kurssimaksu suoritetaan Arctic Trainers verkkokaupassa tai erikseen sovittuna käteisellä paikanpäällä. Meillä käyvät myös Smartum Liikuntasetelit!
RYHMÄN KOKO:Joensuun SUP-Fitness tunnit järjestetään 3-10 hengen pienryhmissä. Pienet ryhmäkoot tarkoittavat myös sitä, että kurssipaikat täyttyvät nopeasti, joten varaathan paikkasi ajoissa!
MUUTA HUOMIOITAVAA: Kursseillamme ja retkillämme on säävaraus. Jos varaamasi tunnin ajankohtana on sellainen sää, joka on vaaraksi turvalliselle vesilläoleilulle, tunti perutaan. Tunnin ennakkoon lunastaneet voivat tietysti valita tällöin uuden osallistumisajankohdan.

VARAA SUP-FITNESS KURSSI
RYHMILLE

SUP ryhmille ja yrityksille Joensuussa

Jos olet järjestämässä polttareita, synttäreitä, tyhy-päiviä Joensuussa tai etsit muuten vaan ryhmällesi sopivaa vesiliikuntamuotoa, voit varata Arctic Trainersilta SUP-kouluttajan ja SUP-laudat Joensuun lähiympäristöön. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle ja seurueellesi sopiva SUP-melontakurssi tai -retki. Lähdemme mielellämme mukaan mitä erikoisimpiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. SUP-lautailun ohella meidän on mahdollista tarjota myös muita vesiliikuntamuotoja, kuten koskenlaskukumiveneitä, kajakkeja ja kanootteja. Tapahtuman kesto voi vaihdella tunnista koko päivään ja järjestämme tarvittaessa mukaan myös eväät ja valokuvaajan.

Esimerkkejä tilaisuuksista, johon SUP-lautailu sopii mitä mainioimmin:

Tiimipäivät
Tyhy- ja tykypäivät
Asiakastilaisuudet
Merkkipäivät ja polttarit
Yksityiskurssit
Kaveriporukat

Lue lisää ryhmille tarjoamistamme palveluista:
SUP-lautailu tyhy-päivillä Joensuussa
SUP-lautailu polttareissa Joensuussa

Tarjouksen omalle ryhmällesi saat ottamalla yhteyttä Jarmoon. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin muihinkin kysymyksiin SUP-lautailuun ja kursseihimme liittyen.

OTA YHTEYTTÄ:

Jarmo Laine

SUP-lautailukouluttaja, Joensuu

040 751 3042 jarmo[at]arctictrainers.fi