ARCTIC TRAINERS

Arctic Trainers on perustettu intohimosta liikuntaan. Me nautimme jokaisesta lenkillä otetusta askeleesta, kuntosalilla tehdystä toistosta, jokaisesta rauhallisesta suppailuhetkestä ja pulssia nostattavasta seikkailusta. Liikumme, koska se tuottaa meille mielihyvää, poistaa stressiä, kasvattaa henkisesti ja tarjoaa sellaisen fyysisen tason, joka mahdollistaa enemmän kuin rajoittaa.

Tavoitteemme on tarjota jokaiselle positiivisia elämyksiä ja onnistumisia liikunnan parissa. SUP-lautailu on rakkain tuotteemme ja suppailuretkien järjestämisessä olemmekin Suomen monipuolisin yritys. Olemme riittävän pieni liikuntapalveluiden tarjoaja, jotta voimme mukautua mitä mielenkiintoisimpien fyysisten haasteiden avuksi, mutta niin osaava, että hoidamme mielellämme myös isompien organisaatioiden liikuttamisen.

Alla olevassa videossa Arctic Trainersin yrittäjä Jarmo Laine kertoo miten päätyi järjestämään suppailua Joensuussa. Toisesta videosta näet miltä kesämme näyttää kesätyöntekijöidemme silmin.

TIIMI:

JARMO LAINE

CrossFit Level 1 Coach, FAF Gym Trainer®, FAF Personal Trainer®, SUP-kouluttaja

Olen monipuolinen liikkuja, maailmaa nähnyt seikkailija ja positiivisen ryhmähengen luoja. Innostun helposti uusista haasteista, tutustun mielelläni uusiin ihmisiin ja löydän itseni usein mitä mielenkiintoisimmista tilanteista, kuten uimasta keskellä delfiiniparvea Tyynellä Valtamerellä. Olen surffannut kolmella eri mantereella, lasketellut Kashmirin epävakaassa vuoristossa, opetellut koskenlaskutaitoja ja SUP-lautailua Uudessa-Seelannissa, juossut muutaman puolimaratonin, pelannut 15 vuotta jääkiekkoa ja voittanut ranskalaisen potkunyrkkeilyn, Savaten, MM-pronssia vuonna 2008.

Olen kärsinyt pahoista selkäongelmista ja oppinut vuonna 2004 tehdyn leikkauksen ja epäonnistuneen kuntoutuksen jälkeen miten selkä pidetään hyvässä kunnossa lopun ikää. Toimistotöitä on myös tullut tehtyä noin puoli vuosikymmentä, joten istumatyön aiheuttamat selkä- ja hartiaongelmat ja niistä eroon pääseminen ovat tulleet tutuksi.

Monipuolista kuntosaliharjoittelua olen tehnyt yli 10 vuotta ja viime aikoina keskittynyt erityisesti maksimivoiman kehittämiseen ja erilaisiin intervalliharjoituksiin Crossfitin muodossa. Tykkään harjoitella kovaa ja monipuolisesti ja hyödynnän Suomen upeaa luontoa harjoittelussa mahdollisimman usein.

Valmentajana olen hauska ja reilu mutta tiukka turvallisten suoritustekniikoiden ja harjoituksen tehokkuuden suhteen. Saan asiakkaani ylittämään itsensä kerta kerralta ja jaan mielelläni tietoa treenaamisesta, erilaisista liikunnan muodoista, ravitsemuksesta ja omista kokemuksistani.

Ota yhteyttä minuun soittamalla 040 751 3042 tai laittamalla sähköpostia: info@arctictrainers.fi

Arctic Trainersin Personal Trainer Jarmo Laine
Arctic Trainersin Personal Trainer Jarmo Laine

HENRI HEISKANEN

Fysioterapeutti AMK, FIHF Personal Trainer (PhysioTrainer), CrossFit Level 1 Trainer, SUP-kouluttaja
Suorituskyvyn kehittäminen, ihmiskehon liikuntaelimistön toimintakyky ja harjoittelun optimointi ovat asioita, joihin suhtaudun intohimoisesti. Uskon, että hankkimieni tietojen ja taitojen avulla muiden (ja itseni) auttaminen ja osaamisen jatkuva kehittäminen on yksi tärkeimmistä elämäntehtävistäni.

Olen luonteeltani spontaani, avoin ja sosiaalinen. Viihdyn ja suorastaan tarvitsen ihmisten seuraa runsaasti ollakseni onnellinen. Siksi ammatikseni on valikoitunut ala, jossa autetaan ihmisiä ja tehdään tiivistä yhteistyötä henkilön tarpeiden, voimavarojen ja tavoitteiden mukaisesti.

Elämäni aikana olen harrastanut mm. tennistä, maastopyöräilyä, sulkapalloa, lumilautailua ja biljardia sekä rumpujen soittoa. Kuitenkin vain kahta urheilulajia olen harrastanut tosissani. Golf oli suurin osa elämääni ollessani 8-18 -vuotias. Saavutin tässä henkisesti haastavassa lajissa kaksi SM-pronssimitalia ollessani 15-16 -vuotias. Vuonna 2013 hurahdin aivan täysin toiminnalliseen urheiluun (CrossFit) lajin monipuolisuuden, suorituskykypainotteisuuden ja kehittymisen mitattavuuden takia. Tiesin hyvin nopeasti, että tässä lajissa haluan kilpailla ja kehittää itseni niin hyväksi kuin mahdollista. Toivottavasti mieleni ja kroppani kestävät saavuttaakseni tämän.

Seuraavat asiat ovat vahvuuksiani valmentajana:

  • Olen teoreetikko: Tarvitsen toimintani taustalle tieteellisiä (tai erittäin hyviä empiirisiä) perusteita, jotta toteutan niitä työssäni. Menetelmät (tekniikka, tehokkuus, turvallisuus, tarkoituksenmukaisuus) tulevat olemaan kunnossa ollessani valmentajana.
  • Vahva tietopohja anatomiasta, fysiologiasta, biomekaniikasta: Fysioterapeutin- ja Personal Trainer -tutkinnot täydentävät toisiaan erinomaisesti ja mahdollistavat laajan näkökulman ihmisten valmentamiseen.
  • Kattava ”työkalupakki”: Olen harjoittelut itse paljon ja ohjannut muita mm. levytanko-, kahvakuula-, kehonpaino- ja kuntosaliharjoittelussa sekä suorituskyky, että kehonmuokkaus -tavoittein. FT-pohjan myötä tiedän myös urheiluvammojen ennaltaehkäisystä ja kuntoutuksesta.

”Kun harjoitellaan, harjoitellaan tarkoituksen mukaisesti ja hyvin suunnitellulla ohjelmalla!”

Voit olla minuun yhteyksissä soittamalla 050 361 7467 tai laittamalla laittamalla sähköpostia: info@arctictrainers.fi

Tapaamiseen itsemme kehittämisen merkeissä! 😉

SANNA TUOMISTO

Vastavalmistunut kasvatustieteen maisteri ohjauksen koulutuksesta, SUP-kouluttaja, Trainer4You hyvinvointivalmentaja.

Olen elämänasenteeltani optimistinen ilopilleri, joka tykkää haasteista ja haluaa jatkuvasti oppia uutta. Elementissäni olen silloin, kun saan innostaa ja kannustaa muita kokeilemaan uusia asioita, oli se sitten SUP-lautailua tai jotain aivan muuta. Nautin ihmisten kohtaamisesta ja pidän hyvistä keskusteluista.

Liikunta on lähellä sydäntäni ja harrastan sitä monipuolisesti. Lajitaustani on tankotanssin ja akrobatian puolella ja kesän tavoitteena minulla onkin siirtää temppuilua yhä enemmän SUP-laudalle. Lukuisia molskahduksia on siis taatusti edessä. Tämä on mielestäni suppailun yksi parhaista puolista.

Ensimmäinen kertani SUP-laudalla oli neljä vuotta sitten, kun osallistuin Arctic Trainersin alkeiskurssille ollessani yliopiston liikuntatuutorina. Siitä harrastus sai alkunsa ja nyt olen toista kesää töissä SUP-ohjaajana sekä Jarmon oikeana kätenä.

Ohjaustapani on kannustava ja tavoitteeni on, että jokainen saa taitotasoonsa nähden sopivasti haastetta hauskanpitoa unohtamatta. Ohjauksen koulutus on antanut tähän hyviä eväitä, ja ohjaaminen on kasvanut luontaiseksi osaksi minua.

Toivottavasti näemme kesällä Arctic Trainersilla!

KIRKE TOOMING

Kemian ja liikuntabiologian opiskelija, SUP-kouluttaja.
 
Olen 20-vuotias opiskelija Jyväskylän yliopistosta ja olen palaamassa kotikaupunkiini kesäksi töihin. Omiin mielenkiinnon kohteisiini kuuluu urheilu, hauskanpito ja elämykset, jotka liittyvät luontoon.
 
Lajitaustani on voimistelu, jota olen harrastanut 11 vuotta maajoukkueuralle saakka. Voimistelun lopetettuani aloitin crossfitin ja painonnoston, joita harrastan myös kilpailutasolla. Olen toiminut 6 vuotta koulutettuna voimisteluvalmentajana eri ikäisille ja eri tasoisille ryhmille, joten kokemusta liikuttamisesta ja hyvän mielen tuomisesta löytyy.
 
SUP-lautailusta innostuin itse kolme vuotta sitten ystäväni kautta. Mielenrauha sekä itselleni tärkeä fyysinen aktiivisuus yhdistettynä luontoon on jotain, mitä kaikkien tulisi kokea kiireellisen arjen keskellä. Tuleva kesä on minulle jo toinen Arctic Trainersilla enkä voisi parempaa kesätyöpaikkaa itselleni toivoa, sillä työyhteisöni sekä asiakkaani ovat minulle erityisessä asemassa. 
 
Tervetuloa kokemaan monipuolisia ja liikuttavia elämyksiä Arctic Trainersille!

SAMI VOUTILAINEN

Kolmannen vuoden restonomi-opiskelija, harjoittelija.

Olen luonteeltani sosiaalinen, avoin ja huumorintajuinen. Tykkään liikkua monipuolisesti ja matkusteleminen on suuri intohimoni. Opiskelen tällä hetkellä kolmatta vuotta Karelia-ammattikorkeakoulussa restonomiksi ja varsinkin aktiviteettimatkailu on lähellä sydäntäni. Tämä oli yksi iso tekijä, miksi valitsin esimiesharjoittelupaikakseni Arctic Trainersin. Olen ollut Flowboarding-kouluttajana Thaimaassa, sekä vaihto-oppilaana Hollannissa, missä opiskelin aktiviteettimatkailua ja urheilujohtamista. Nämä tekijät antavat minulle varmasti hyvät lähtökohdat harjoitteluuni Arctic Trainersilla.

Urheilu on ollut iso osa elämääni jo pienestä pitäen. Olen muun muassa pelannut jalkapalloa yli 15 vuotta, harrastanut judoa, melonut Belgian Ardenneilla, SUP-lautaillut Hollannin kanaaleissa, sekä surffannut Andamaanienmeressä. Pidän urheilusta, jossa luonto on myös hyvin läsnä.

Odotan jo innolla tulevaa kesää ja työharjoitteluani Arctic Trainersilla.

Nähdään Arctic Trainersilla!