ARCTIC TRAINERS

Arctic Trainers on perustettu intohimosta liikuntaan. Me nautimme jokaisesta lenkillä otetusta askeleesta, kuntosalilla tehdystä toistosta, jokaisesta rauhallisesta melontahetkestä ja pulssia nostattavasta seikkailusta. Liikumme, koska se tuottaa meille mielihyvää, poistaa stressiä, kasvattaa henkisesti ja tarjoaa sellaisen fyysisen tason, joka mahdollistaa enemmän kuin rajoittaa.

Tavoitteemme on tarjota jokaiselle positiivisia elämyksiä ja onnistumisia liikunnan parissa. SUP-lautailukurssien ja retkien lisäksi teemme harjoitus- ja kuntosaliohjelmia, liikuntasuunnitelmia, ravintoneuvontaa, kuntotestauksia, sekä henkilökohtaista valmennusta. Autamme sinut pääsemään huippukuntoon, mahtumaan kokoa pienempään iltapukuun, opetamme sinut melomaan seisaaltaan, viemme maastopyöräilemään tai lumikenkäilemään. Olemme riittävän pieni liikuntapalveluiden tarjoaja, jotta voimme mukautua mitä mielenkiintoisimpien fyysisten haasteiden avuksi, mutta niin osaava, että hoidamme mielellämme myös isompien organisaatioiden liikuttamisen.

Allaolevassa videossa yrityksen perustaja Jarmo Laine avaa tarkemmin Arctic Trainersin tarinaa:

TIIMI:

JARMO LAINE

CrossFit Level 1 Coach, FAF Gym Trainer®, FAF Personal Trainer®, SUP-kouluttaja Olen monipuolinen liikkuja, maailmaa nähnyt seikkailija ja positiivisen ryhmähengen luoja. Innostun helposti uusista haasteista, tutustun mielelläni uusiin ihmisiin ja löydän itseni usein mitä mielenkiintoisimmista tilanteista, kuten uimasta keskellä delfiiniparvea Tyynellä Valtamerellä. Olen surffannut kolmella eri mantereella, lasketellut Kashmirin epävakaassa vuoristossa, opetellut koskenlaskutaitoja ja SUP-lautailua Uudessa-Seelannissa, juossut muutaman puolimaratonin, pelannut 15 vuotta jääkiekkoa ja voittanut ranskalaisen potkunyrkkeilyn, Savaten, MM-pronssia vuonna 2008.

Olen kärsinyt pahoista selkäongelmista ja oppinut vuonna 2004 tehdyn leikkauksen ja epäonnistuneen kuntoutuksen jälkeen miten selkä pidetään hyvässä kunnossa lopun ikää. Toimistotöitä on myös tullut tehtyä noin puoli vuosikymmentä, joten istumatyön aiheuttamat selkä- ja hartiaongelmat ja niistä eroon pääseminen ovat tulleet tutuksi.

Monipuolista kuntosaliharjoittelua olen tehnyt yli 10 vuotta ja viime aikoina keskittynyt erityisesti maksimivoiman kehittämiseen ja erilaisiin intervalliharjoituksiin Crossfitin muodossa. Tykkään harjoitella kovaa ja monipuolisesti ja hyödynnän Suomen upeaa luontoa harjoittelussa mahdollisimman usein.

Valmentajana olen hauska ja reilu mutta tiukka turvallisten suoritustekniikoiden ja harjoituksen tehokkuuden suhteen. Saan asiakkaani ylittämään itsensä kerta kerralta ja jaan mielelläni tietoa treenaamisesta, erilaisista liikunnan muodoista, ravitsemuksesta ja omista kokemuksistani.

Ota yhteyttä minuun soittamalla 040 751 3042 tai laittamalla sähköpostia: info@arctictrainers.fi

Arctic Trainersin Personal Trainer Jarmo Laine
Arctic Trainersin Personal Trainer Jarmo Laine

JOONAS PÄÄKKÖNEN

Personal Trainer, SUP-kouluttaja, liikuntaneuvoja, uimavalvoja ja urheiluhieroja

Mikä on sinun tavoitteesi? Haluatko jaksaa paremmin arjessa vai tehdä elämänmuutoksen? Olen huumorintajuinen mutta tiukka valmentaja, joka on valmiina haastamaan sinut jokaisissa harjoituksissa. Kannustan asiakkaitani aktiivisempaan elämään ja autan heitä löytämään juuri oman tavan sen toteuttamiseen. Harrastuksiini kuuluu voimaharjoittelun lisäksi mm. maastopyöräily, laskettelu ja toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu / kehonpainoharjoittelu. Koulutettuna urheiluhierojana minulla on hyvät tiedot anatomiasta ja panostan myös vahvasti kehonhuollon merkitykseen harjoitusohjelmaa laadittaessa. Jos haluat harrastaa liikuntaa hymy suupielissä, niin valitse minut!

SUP-lautailussa minua kiehtoo erityisesti vesi elementtinä sekä sään mukanaan tuomat haasteet. Ohjaajana olen kannustava ja pidän huolta siitä, että jokainen liikkuja on SUP-retken jälkeen oppinut jotain uutta. SUP-tunneillani tärkeintä on yhdessä tekeminen ja hauskanpito!

Ota yhteyttä minuun soittamalla 040 529 2978 tai laittamalla viestiä: info@arctictrainers.fi

HENRI HEISKANEN

Fysioterapeutti AMK, FIHF Personal Trainer (PhysioTrainer), CrossFit Level 1 Trainer, SUP-kouluttaja
Suorituskyvyn kehittäminen, ihmiskehon liikuntaelimistön toimintakyky ja harjoittelun optimointi ovat asioita, joihin suhtaudun intohimoisesti. Uskon, että hankkimieni tietojen ja taitojen avulla muiden (ja itseni) auttaminen ja osaamisen jatkuva kehittäminen on yksi tärkeimmistä elämäntehtävistäni.

Olen luonteeltani spontaani, avoin ja sosiaalinen. Viihdyn ja suorastaan tarvitsen ihmisten seuraa runsaasti ollakseni onnellinen. Siksi ammatikseni on valikoitunut ala, jossa autetaan ihmisiä ja tehdään tiivistä yhteistyötä henkilön tarpeiden, voimavarojen ja tavoitteiden mukaisesti.

Elämäni aikana olen harrastanut mm. tennistä, maastopyöräilyä, sulkapalloa, lumilautailua ja biljardia sekä rumpujen soittoa. Kuitenkin vain kahta urheilulajia olen harrastanut tosissani. Golf oli suurin osa elämääni ollessani 8-18 -vuotias. Saavutin tässä henkisesti haastavassa lajissa kaksi SM-pronssimitalia ollessani 15-16 -vuotias. Vuonna 2013 hurahdin aivan täysin toiminnalliseen urheiluun (CrossFit) lajin monipuolisuuden, suorituskykypainotteisuuden ja kehittymisen mitattavuuden takia. Tiesin hyvin nopeasti, että tässä lajissa haluan kilpailla ja kehittää itseni niin hyväksi kuin mahdollista. Toivottavasti mieleni ja kroppani kestävät saavuttaakseni tämän.

Seuraavat asiat ovat vahvuuksiani valmentajana:

  • Olen teoreetikko: Tarvitsen toimintani taustalle tieteellisiä (tai erittäin hyviä empiirisiä) perusteita, jotta toteutan niitä työssäni. Menetelmät (tekniikka, tehokkuus, turvallisuus, tarkoituksenmukaisuus) tulevat olemaan kunnossa ollessani valmentajana.
  • Vahva tietopohja anatomiasta, fysiologiasta, biomekaniikasta: Fysioterapeutin- ja Personal Trainer -tutkinnot täydentävät toisiaan erinomaisesti ja mahdollistavat laajan näkökulman ihmisten valmentamiseen.
  • Kattava ”työkalupakki”: Olen harjoittelut itse paljon ja ohjannut muita mm. levytanko-, kahvakuula-, kehonpaino- ja kuntosaliharjoittelussa sekä suorituskyky, että kehonmuokkaus -tavoittein. FT-pohjan myötä tiedän myös urheiluvammojen ennaltaehkäisystä ja kuntoutuksesta.

”Kun harjoitellaan, harjoitellaan tarkoituksen mukaisesti ja hyvin suunnitellulla ohjelmalla!”

Voit olla minuun yhteyksissä soittamalla 050 361 7467 tai laittamalla laittamalla sähköpostia: info@arctictrainers.fi

Tapaamiseen itsemme kehittämisen merkeissä! 😉